Kırmız Başlıklı Kız Kaçış | İndirmeden Oyun Oyna, Bedava Oyun Oyna
Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

Balık Yakala

Balıkçıyı canlandıracağınız oyunda, küçük sandalınız ile balık tutmaya başlayacaksınız. Denizin içinde karartı şeklinde ortaya çıkan balıkların yanına giderek oltaya atıp onları sandalınıza çekebilirsiniz. Farklı türde balıkların bulunduğu oyunda, her balığın farklı değeri bulunacaktır. Yakaladığınız balıkları limana geri götürüp satarak daha derin sulara açılmak için gerekli olacak parayı kazanabilirsiniz. Ayrıca ilerledikçe teknenizi ve ekipmanlarınızı geliştirme şansı bulacaksınız. Yön tuşları ile tekneyi hareket ettirerek balığın yanına gidebilir, Space tuşu ile oltayı atarak onu yakalayabilirsiniz. Asıl önemli olan takılan balığı tekneye çekmek. Karşınıza çıkan tuşlara zamanında ve doğru şekilde basarak balığı tekneye çıkarabileceksiniz. İyi eğlenceler..

Balık Yakala
Akıllı Çay Bardağı

Lipton'un sponsorluğunda hazırlanmış Akıllı Çay Bardağı oyunu sitemizdeki yerini alıyor. Oyun açıldığında karşınıza konuşan çay bardağı çıkacak ve ufak hatırlatmalardan sonra sizlere 20 tane soru soracaktır. Bu sorular ile aklınızda tuttuğunuz nesnenin ne olduğunu bilecektir. Aklınızda tutacağınız nesne bilinmedik şehir veya bilinmedik nesneler olmaması gereklidir. Oldukça ukela olan bu çay bardağı ile keyifli zaman geçirmek için hemen oyuna başlayabilirsiniz. Mouse ile size sorulan sorulara yanıt verebilirsiniz. İyi eğlenceler..

Akıllı Çay Bardağı
Uçak Parketme 3D

Uçak severlerin zevkle oynayacağı park oyunu sizlerle bulusuyor.Birçok etaptan oluşan oyunda, ilk bölümden başlayarak bütün bölümleri geçmeye çalışacaksınız. Uçağınızın sesleri gerçeğini aratmamakta. Aynı şekilde görüntü özellikleride 3 boyutlu hazırlandığı için gerçeğe birebir yakın. Uçağı hareket ettireceğiniz parkur, trafik levhaları ile çevirilmiş durumda. Parkurun içerisinde ve trafik levhalarına çarpmadan ilerleyerek işaretlenen alana uçağı parketmelisiniz. Bulunduğunuz bölüme başlarken, Kolay, Orta ve Zor oynama seçeneğide sizlere sunulacaktır. Aynı zamanda park etmeniz için sizlere verilen süre sınırlı olmaktadır. Bu süre bitmeden, park işlemini tamamlamış olmalısınız. Yön tuşları uçağı hareket ettirmektedir. İyi eğlenceler..

Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.

Uçak Parketme 3D
Tank Savaşı

Benzerlerine sıkça rastlanan tank savaşları oyunlarına bir yenisini ekliyoruz. Oyunda tankınızı kontrol ederek korumanız gereken alanı savunmalısınız. Bölümlerden oluşan oyunda, bulunduğunuz bölümdeki alanı korumayı başararak bütün düşman kuvvetlerini yok ederseniz, sonraki bölüme geçebilirsiniz. Tankınız ile yol üzerlerinde bulunan farklı silah çeşitlerini alarak büyük hasar verebilir veya nokta atışları yaparak düşmanı daha kolay yok edebilirsiniz. Hiçbir düşman kuvveti kalmadığında oyun tamamlanmış olacaktır. Yön tuşları ile Tank'ı hareket ettirebilir ve Space tuşu ile silahları ateşleyebilirsiniz. İyi eğlenceler..

Tank Savaşı
Atlı Süvari

Oldukça renkli grafikleri ile içinizi açacak ve aynı zamanda eğlence dolu zaman geçirmenizi sağlayacakAtlı Süvari oyunu sizlerle. Yapmanız gereken ilk bölümden başlayarak bütün bölümleri tamamlamak. Bölümleri geçmek için atınız ilerlerken karşınıza çıkan engellerin üzerinden zıplayarak çıkış noktasına gitmelisiniz. Herhangi bir engele çarpmanız durumunda yukarıdaki sağlık göstergeniz azalacak ve tamamı ile biterse başarısız olacaksınız. Atın zıplamasını sağlamak için, ister klavyeden yukarı tuşunu kullanabilir, ister mouse sol tıklama ile yapabilirsiniz. İyi eğlenceler..

Atlı Süvari
3D Korsan Gemisi

Oyunoynay.org'ta eğlence ve savaş dolu bir oyun sizlerle. Oyunda kaptınlığını yapacağınız korsan gemisiyle bütün düşman gemileri top atışlarınız ile batırmalısınız. Gemilerden düşecek ganimetleri toplayarak kendinize gelir elde edebilir, elde edilen gelir ile bölüm sonunda tersaneye yanaşarak geminizi geliştirebileceksiniz. Sağ üst köşede geminizin hasar durumu kalp şeklinde gösteriliyor olacak. Hasarınızı minimum seviyede tutmalı ve etrafınızdaki bütün gemileri top yağmuruna tutmalısınız. Geminizi yön tuşları ile yönlendirebilir, Z tuşu ile geminizin sol tarafından top atışları yapabilir, X tuşu ile geminin sağ tarafından top atışları yapabilirsiniz. İyi eğlenceler..

Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.

3D Korsan Gemisi